Universitat Laboral de Tarragona

Els meus estudis professionals es van iniciar l’any 1963 a la Universitat Laboral de Tarragona o U.L.T.  Hi vaig ingressar quan tenia 13 anys i vaig sortir amb 18 anys, durant aquests 5 anys vaig estudiar electricitat i aconseguia el meu títol de Mestra Industrial.

Allà vaig fer amistat amb altres alumnes procedents de tots els recons de Espanya, però com sol passar, amb el pas del temps, els hi he anat perdent la pista i suposo que a la majoria ni els reconeixeria si me’ls creués pel carrer.

La universitat tenía el nom del tristament famós dictador "Francisco Franco" i el règim educatiu feia honor al seu nom i a la època en que em va tocar viure’l , no obstant sempre queden bons records d’aquells temps d’adolescència.

Allà va començar la meva afició per la electrònica i la radioaficio, vaig començar a construir les meves primeres "radio-galenes" en el meu temps lliure i vaig acabar fent les meves primeres emissores de ona curta, de limitat abast, fetes amb un parell de vàlvules,  el transistor nomes s’estudiava com una cosa novedosa.

A continuació us ensenyo algunes fotografies que he trobat en el “baúl de los recuerdos”. Clica sobre elles para ampliar-les.

 

 
   

anterior.gif (814 bytes)